FinTech

A hatékonyság kulcsfontosságú a pénzügyekben. Az E-Group megbízható és biztonságos megoldásai fejlett technológiát nyújtanak, hogy megrendelői zökkenőmentesen tudják kiszolgálni vállalati ügyfeleiket, és hogy hatékonyabb vevőszolgálati folyamatok jöhessenek létre. Megoldásaink segítségével ügyfeleink képesek lesznek maximálisan kihasználni az adataikban rejlő lehetőségeket: komplex elemzések és BI-riportok által az eredményesség növelhető és hiteles előrejelzések válnak azonnal elérhetővé.

A vállalati szektorban nincs olyan megoldás, amely minden vállalat számára megfelelő, ezért egy olyan terméket hoztunk létre, amely megbízható, hatékony, mindemellett kellően rugalmas úgy a vállalati ügyfelek, mint a banki üzletág számára.

A CORPEX egy vállalati internetbanki front-end szoftvertermék, amely a vonatkozó szabályozási és jogi követelményeinek megfelelően már hat országban került bevezetésre.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem támogatása szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
A kereskedők, bankok és digitális ügyfelek közötti gördülékeny, valós idejű kártyás tranzakciók lebonyolítása érdekében a payment gateway megoldásoknak szigorúan szabályozott jogi előírásoknak kell megfelelniük biztosítva a maximális megbízhatóságot és elérhetőséget. Az E-Group rendelkezik azzal a szakértelemmel, mely szigorú előírásoknak megfelelő pénzügyi megoldást hoz létre. Skálázható infrastruktúrájának köszönhetően naponta akár 400 ezer tranzakciót tud kiszolgálni csúcsidőben is.
Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
Az érintkezésmentes ügyintézés bevezetése és a folyamatoptimalizáció komoly kihívást jelent minden vállalkozás számára. Okos ügyfélszolgálati megoldásunk egy skálázható, valós idejű, audio-vizuális és mesterséges intelligenciával támogatott kommunikációt biztosító digitális platform, amely intelligens és költségtakarékos megoldások széles választékát kínálja.
A reData.me platformunk egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Független úttörőként önálló adatpiacot hozunk létre, mely elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelem jogkövető ökoszisztémáját.
Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során biztosítjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink, deep tech mérnökeink, valamint az iparági tapasztalatainkban rejlő szakértelem kiaknázhatóságát. Az E-Group három innovációs megközelítéssel biztosítja az Ön versenyelőnyét és üzleti növekedését szolgáló új megoldásokat.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden egyes ágazatnak megvannak a maga sajátosságai, amikor az üzleti intelligencia alkalmazásáról van szó. Adatait az Ön szolgálatába állítjuk a megfelelő üzleti intelligencia (BI) megoldás kifejlesztésével, amely lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiségek hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását, hogy a döntéshozók pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthassák a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adatok szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására. Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.