Trust IS

Trust
Bizalom
Üzlet
Alapvető

Minden üzlet alapja a bizalom. Azonosítási, aláírási és digitális hitelesítési platformok széles skáláját, valamint egyedülálló adatmegosztási és adatkezelési ökoszisztémát kínálunk.

A reData.me platform egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Úttörő szolgáltatásként független adatpiacot hozunk létre, mely jogkövető környezetben, elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelemet.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
Az elektronikus szavazás ideális megoldás azokban az országokban, és vállalatoknál, amelyek meg akarják akadályozni a személyazonosság-csalást, a meghamisított szavazást és a rossz infrastruktúra vagy akár az írástudatlanság miatti választói jogfosztást, vagy gyorsabbá, olcsóbbá és átláthatóbbá szeretnék tenni a választási folyamatot.

Rugalmas, okos folyamatvezérléssel és magas színvonalú biztonsági szabványokkal a legjobb megoldást biztosítjuk az Ön igényeinek.
Az orvosi távfelügyelet (Remote Patient Monitoring – RPM) folyamatos vagy nem folyamatos monitorozási folyamat, amely lehetővé teszi, hogy az egészségügyi szakember távolról értelmezze a páciens orvosi nyomon követeséhez szükséges adatokat és szükség esetén döntést hozzon a beteg egészségi állapotával kapcsolatban.
This site is registered on wpml.org as a development site.