English

A Trust

az üzlet
az bizalom
az esszenciális

Minden üzlet alapja a bizalom. Azonosítási, aláírási és digitális hitelesítési platformok széles skáláját, valamint egyedülálló adatmegosztási és adatkezelési ökoszisztémát kínálunk.

reData.me Platform

A reData.me platformunk egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Független úttörőként önálló adatpiacot hozunk létre, mely elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelem jogkövető ökoszisztémáját.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem támogatása szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.