A Trust

az üzlet
az bizalom
az esszenciális

Minden üzlet alapja a bizalom. Azonosítási, aláírási és digitális hitelesítési platformok széles skáláját, valamint egyedülálló adatmegosztási és adatkezelési ökoszisztémát kínálunk.

A reData.me platform egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Úttörő szolgáltatásként független adatpiacot hozunk létre, mely jogkövető környezetben, elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelemet.
Az online társadalomban egyre fontosabb a a hiteles digitális azonosítás. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem támogatása szempontjából elengedhetetlen, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtését végzi el, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és ID-federációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű kezelését.
This site is registered on wpml.org as a development site.