Az ügyfél

az inspirációnk
a szenvedélyünk
az elhivatottságunk
a középpontban

Az E-Group küldetése a partnerei sikerességét elősegítő szolgáltatások fejlesztése. Technológiaorientált tudományos és innovációs csapatunk töretlen lelkesedéssel dolgozik az ügyfeleink számára legjobb megoldás megvalósításán.

Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során megosztjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink és deep tech mérnökeink eredményeit, valamint iparági tapasztalatainkat.

Az E-Group három innovációs megközelítéssel támogatja partnerei versenyelőnyét és üzleti növekedését.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására.

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden gazdasági ágazat saját igényeinek megfelelően, az iparág sajátosságait szem előtt tartva alkalmazza az üzleti intelligenciát. Az egyedi, testre szabott üzleti intelligencia (BI) megoldás lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiség hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását. A döntéshozók így pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthatják a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adat szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.
This site is registered on wpml.org as a development site.