English

Az ügyfél

az inspirációnk
a szenvedélyünk
az elhivatottságunk
a középpontban

Az Ön sikere az E-Group szolgáltatásainak küldetése. Technológiaorientált tudományos és innovációs csapatunk töretlen lelkesedéssel dolgozik az ügyfeleink számára legjobb megoldás megvalósításán.

Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során biztosítjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink, deep tech mérnökeink, valamint az iparági tapasztalatainkban rejlő szakértelem kiaknázhatóságát. Az E-Group három innovációs megközelítéssel biztosítja az Ön versenyelőnyét és üzleti növekedését szolgáló új megoldásokat.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására. Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden egyes ágazatnak megvannak a maga sajátosságai, amikor az üzleti intelligencia alkalmazásáról van szó. Adatait az Ön szolgálatába állítjuk a megfelelő üzleti intelligencia (BI) megoldás kifejlesztésével, amely lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiségek hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását, hogy a döntéshozók pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthassák a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adatok szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.