Üzleti Intelligencia

Az üzleti intelligencia nem pusztán egy eszköz, amellyel az adatok látványosan megjeleníthetőek. Az adattudomány területén szerzett tudásunk és tapasztalatunk garantálja, hogy olyan megoldást kínálunk, melynek segítségével megbízható adatokon nyugvó tudással fejlesztheti vállalkozását.

Egyedülálló képet alkothat vállalata működéséről

Új perspektívát nyújtunk szervezete aktuális állapotáról különböző lekérdezések, többdimenziós elemzések, ad hoc riportok és speciális kimutatások segítségével. Segítünk feltárni az adataiban rejlő értékeket mintázatfelismeréssel és az anomáliák felderítésével, ehhez hatékony adatintegrációs, adatbányászati, adatkutatási és adatmodellezési technológiát alkalmazunk.

Az E-Group biztosítja a szükséges infrastruktúrát, adatgyűjtést végez, elemzést és vizualizációt készít, hogy adatai életre keljenek. Ezáltal megfelelő időben tud stratégiai döntést hozni, hiszen minden szükséges információ rendelkezésre áll, még az eddig ismeretlen tendenciák és rejtett inkonzisztenciák is.

Döntéstámogatás
A vállalat különböző részlegeinek aggregált adatait tartalmazó, a legfontosabb teljesítménymutatókat nyomon követő, átlátható, valós idejű döntéstámogatói felületek és lekérdezések segítik a megalapozott döntéshozatalt.
Üzemeltetési hatékonyság
Vállalata üzemeltetési és üzleti folyamatait javíthatja, növelheti költséghatékonyságát, valós idejű információk alapján tud akár váratlan eseményekre is reagálni.
Módszertanunk

Alkalmazási területek

 • Döntéstámogatás a különböző szervezeti egységek, szolgáltatások, az értékesítés és a termékek mérőszámainak és teljesítménymutatóinak segítségével
 • Átfogó kép a szervezet teljesítményéről
 • Trendelemzés előrejelzéssel
 • Adatvizualizáció az anomáliák és a kiugró értékek felfedezéséhez
 • Üzleti folyamatok monitorozása, a szűk keresztmetszetek azonosítása
 • Termékdisztribúció optimalizálás és piaci előrejelzés
 • Marketingelőrejelzések összehangolása
 • Egyedi értékesítési riportok
 • Komplex kimutatás a vállalati trendek előrejelzéséhez például a piaci árak, események és a vállalat negyedéves jelentéseinek összevetésével
Amit kínálunk
 • Üzleti folyamatokkal kapcsolatos adatgyűjtés és elemzés
 • Iparág-specifikus adatmodellek tervezése
 • Riportképes adatok előkészítése
 • Egységes, interaktív adatvizualizáció

Megoldásaink

Egészségügyi adatok integrációja kiemelt szervezet részére
A COVID-19 pandémia alatt – egy kritikus infrastruktúrát biztosító szervezet számára – döntéstámogatás céljából integráltuk a helyi kórházakból származó, napról napra frissített heterogén adatforrásokat és manuálisan frissített fájlokat, megfelelő adatmodellt terveztünk, és közel valós idejű kimutatásokat készítettünk.
Digitális támogatás az agysérültek kezeléséhez
Kiegészítő analitikai felületet hoztunk létre a neurointenzív (ICM+) betegágy melletti monitorozó rendszerhez az ellátástámogatás megkönnyítésének céljából az agysérülések megelőzésére és kezelésére. A monitorozó eszközből származó adathalmaz képezi a döntéshozatali algoritmusok alapját. Ezek az egészségügyi rendszer minden szintjén alkalmazhatók a szűrési eljárásoktól az akut klinikai kezelési és rehabilitációs folyamatokig olyan területeken, mint a stroke, a nem invazív agymonitorozás, az akut agysérülés vagy a klinikai kutatás.
Forgalmi adat alapú trendelemző riportok
Az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) hivatalos honlapján közzétett magyarországi gyógyszerforgalmi adatokból egy havi trendelemző felületet hoztunk létre az összefüggések megjelenítésére, mely értékes információkkal szolgálhat az egészségügyi és gazdasági szektor számára.
Menedzsmentfelület a potenciális fertőzöttség kiszűrésére
Létrehoztunk egy kontaktkutató platformot, amely jelzi a munkaerő potenciális fertőzöttségét IoT eszközök adatai alapján. A GABRIEL-ből, azaz az E-Group saját fejlesztésű token-alapú fizikai eszközéből származó adatok segítségével a platform láthatóvá teszi az aktuális és a potenciális fertőzésekből következő munkaerő-tendenciák alakulását, hogy megkönnyítse a tervezést és az időben való közbelépést.
Valós-életbeli egészségügyi adatok elemzése
A valós-életbeli egészségügyi adatok (Real-World Data, RWD) felhasználása egyre fontosabbá válik a piachoz jutáshoz és a költségvisszatérítési döntésekhez. Az alkalmazott egészséggazdasági modell segítségével az onkológiai betegek számára olyan részletes riportrendszert hoztunk létre, amely bemutatja az egyes terápiák kezelési alternatíváinak költségeit és hatékonyságát.
This site is registered on wpml.org as a development site.