HealthTech

Az adat életet ment. Az adatvezérelt deep tech megoldások szakértőjeként a klinikai kutatás és fejlesztés előremozdításáért dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a nemzetgazdaság erősítése mellett: innovatív és piacképes termékeink hozzájárulnak az egészségügyi rendszer hatékonyságának növeléséhez.

Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
A reData.me platform egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Úttörő szolgáltatásként független adatpiacot hozunk létre, mely jogkövető környezetben, elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelemet.
Az érintkezésmentes ügyintézés és a folyamatoptimalizáció kulcsfontosságú minden vállalkozás számára. Saját infrastruktúrára épülő, skálázható, többféle eszközről elérhető, innovatív videókommunikációs eszközzel rendelkező komplex digitális ügyfélszolgálati megoldásunk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleink számára.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során megosztjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink és deep tech mérnökeink eredményeit, valamint iparági tapasztalatainkat.

Az E-Group három innovációs megközelítéssel támogatja partnerei versenyelőnyét és üzleti növekedését.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden gazdasági ágazat saját igényeinek megfelelően, az iparág sajátosságait szem előtt tartva alkalmazza az üzleti intelligenciát. Az egyedi, testre szabott üzleti intelligencia (BI) megoldás lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiség hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását. A döntéshozók így pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthatják a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adat szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására.

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.
Az orvosi távfelügyelet (Remote Patient Monitoring – RPM) folyamatos vagy nem folyamatos monitorozási folyamat, amely lehetővé teszi, hogy az egészségügyi szakember távolról értelmezze a páciens orvosi nyomon követeséhez szükséges adatokat és szükség esetén döntést hozzon a beteg egészségi állapotával kapcsolatban.
A sejtek teljes működését szimuláló modellek megvalósítását – amelyek a sejtben lévő minden alkotóelem, gén és molekula integrált működését magyarázzák – a rendszerbiológia „végső céljának” és „a 21. század egyik legnagyobb kihívásának” nevezik.
The Federated AI Learning Platform (FedX) utilizes a technique which trains machine learning algorithms across multiple decentralized servers without sharing their data. By using the FedX, you get a secure and fast access to the data, while preserving privacy and gaining useful insights.
This site is registered on wpml.org as a development site.