GovTech

A GovTech megoldások csak hiteles forrásokon alapulhatnak. Korszerű és tanúsított innovatív termékeink az adatokban rejlő kiaknázatlan lehetőségek feltárása révén közelebb hozzák a kormányzati, a hatósági és a közigazgatási felületeket az állampolgárokhoz és segítséget nyújtanak a megalapozott döntéshozatalhoz.

Az elektronikus szavazás ideális megoldás azokban az országokban, és vállalatoknál, amelyek meg akarják akadályozni a személyazonosság-csalást, a meghamisított szavazást és a rossz infrastruktúra vagy akár az írástudatlanság miatti választói jogfosztást, vagy gyorsabbá, olcsóbbá és átláthatóbbá szeretnék tenni a választási folyamatot.

Rugalmas, okos folyamatvezérléssel és magas színvonalú biztonsági szabványokkal a legjobb megoldást biztosítjuk az Ön igényeinek.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
A reData.me platform egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Úttörő szolgáltatásként független adatpiacot hozunk létre, mely jogkövető környezetben, elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelemet.
Az érintkezésmentes ügyintézés és a folyamatoptimalizáció kulcsfontosságú minden vállalkozás számára. Saját infrastruktúrára épülő, skálázható, többféle eszközről elérhető, innovatív videókommunikációs eszközzel rendelkező komplex digitális ügyfélszolgálati megoldásunk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleink számára.
Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során megosztjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink és deep tech mérnökeink eredményeit, valamint iparági tapasztalatainkat.

Az E-Group három innovációs megközelítéssel támogatja partnerei versenyelőnyét és üzleti növekedését.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden gazdasági ágazat saját igényeinek megfelelően, az iparág sajátosságait szem előtt tartva alkalmazza az üzleti intelligenciát. Az egyedi, testre szabott üzleti intelligencia (BI) megoldás lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiség hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását. A döntéshozók így pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthatják a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adat szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására.

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.
The Federated AI Learning Platform (FedX) utilizes a technique which trains machine learning algorithms across multiple decentralized servers without sharing their data. By using the FedX, you get a secure and fast access to the data, while preserving privacy and gaining useful insights.
This site is registered on wpml.org as a development site.