GovTech

A GovTech megoldások csak hiteles forrásokon alapulhatnak. Korszerű és tanúsított innovatív termékeink az adatokban rejlő kiaknázatlan lehetőségek révén közelebb hozzák a kormányzati, a hatósági és az adminisztratív felületeket az állampolgárokhoz és segítséget nyújtanak a megalapozott döntéshozatalhoz.

Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem támogatása szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
A reData.me platformunk egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Független úttörőként önálló adatpiacot hozunk létre, mely elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelem jogkövető ökoszisztémáját.
Az érintkezésmentes ügyintézés bevezetése és a folyamatoptimalizáció komoly kihívást jelent minden vállalkozás számára. Okos ügyfélszolgálati megoldásunk egy skálázható, valós idejű, audio-vizuális és mesterséges intelligenciával támogatott kommunikációt biztosító digitális platform, amely intelligens és költségtakarékos megoldások széles választékát kínálja.
Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során biztosítjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink, deep tech mérnökeink, valamint az iparági tapasztalatainkban rejlő szakértelem kiaknázhatóságát. Az E-Group három innovációs megközelítéssel biztosítja az Ön versenyelőnyét és üzleti növekedését szolgáló új megoldásokat.
Egyedülálló adatplatform technológiánk biztosítja az ügyfeleink üzleti igényeihez illesztett központi adattárolás lehetőségét. Megtervezzük és megvalósítjuk ügyfeleink számára az adatgyűjtéstől az adatmodellezésen át az adattranszferig és kimutatásig tartó folyamatokat, hogy az így létrejött egységes adatplatform alkalmas legyen további szerteágazó riportok támogatására is.
Minden egyes ágazatnak megvannak a maga sajátosságai, amikor az üzleti intelligencia alkalmazásáról van szó. Adatait az Ön szolgálatába állítjuk a megfelelő üzleti intelligencia (BI) megoldás kifejlesztésével, amely lehetővé teszi a több forrásból jövő nagy adatmennyiségek hatékony átalakítását, feldolgozását és az eredmények vizualizálását, hogy a döntéshozók pontos, adatközpontú kimutatások alapján irányíthassák a meghatározó folyamatokat.
Teljeskörű Big Data megoldásokat hozunk létre az adattudomány széleskörű eszköztárának felhasználásával: adatvizualizációs, gépi tanulási, mélytanulási, mintázat-felismerési, adatelőkészítési és szövegelemzési kompetenciáink képessé tesznek bennünket nagymennyiségű adatok szintetizálására, hogy a komplex problémákra korszerű megoldással válaszolhassunk.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására. Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.