English

Az Xchange

az tranzakció
az adatcsere
az együttműködés
az megbízhatóság

Az emberi lét alapja a hatékony információ csere. Banki és kommunikációs megoldásaink ehhez nyújtanak kiemelkedő segítséget.

A vállalati szektorban nincs olyan megoldás, amely minden vállalat számára megfelelő, ezért egy olyan terméket hoztunk létre, amely megbízható, hatékony, mindemellett kellően rugalmas úgy a vállalati ügyfelek, mint a banki üzletág számára.

A CORPEX egy vállalati internetbanki front-end szoftvertermék, amely a vonatkozó szabályozási és jogi követelményeinek megfelelően már hat országban került bevezetésre.
Az érintkezésmentes ügyintézés bevezetése és a folyamatoptimalizáció komoly kihívást jelent minden vállalkozás számára. Okos ügyfélszolgálati megoldásunk egy skálázható, valós idejű, audio-vizuális és mesterséges intelligenciával támogatott kommunikációt biztosító digitális platform, amely intelligens és költségtakarékos megoldások széles választékát kínálja.
A kereskedők, bankok és digitális ügyfelek közötti gördülékeny, valós idejű kártyás tranzakciók lebonyolítása érdekében a payment gateway megoldásoknak szigorúan szabályozott jogi előírásoknak kell megfelelniük biztosítva a maximális megbízhatóságot és elérhetőséget. Az E-Group rendelkezik azzal a szakértelemmel, mely szigorú előírásoknak megfelelő pénzügyi megoldást hoz létre. Skálázható infrastruktúrájának köszönhetően naponta akár 400 ezer tranzakciót tud kiszolgálni csúcsidőben is.