Xchange

Együttműködés
Megbízhatóság
Tranzakció
Adatcsere

Az emberi lét alapja a hatékony információcsere. Banki és kommunikációs megoldásaink ehhez nyújtanak kiemelkedő segítséget.

A vállalati szektorban nincs minden cég számára egyformán megfelelő megoldás, ezért olyan terméket hoztunk létre, amely megbízható, hatékony, mindemellett kellően rugalmas mind a vállalatok, mind a banki üzletág számára.

A CORPEX vállalati internetbanki front-end termék a vonatkozó szabályozási és jogi környezethez igazodva már hat országban bevezetésre került.
Az érintkezésmentes ügyintézés és a folyamatoptimalizáció kulcsfontosságú minden vállalkozás számára. Saját infrastruktúrára épülő, skálázható, többféle eszközről elérhető, innovatív videókommunikációs eszközzel rendelkező komplex digitális ügyfélszolgálati megoldásunk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleink számára.
A kereskedők, bankok és digitális ügyfelek közötti gördülékeny, valós idejű kártyás tranzakciók lebonyolítása érdekében a payment gateway megoldásoknak szigorúan szabályozott jogi előírásoknak kell megfelelniük biztosítva a megbízhatóságot és a maximális biztonságot.

Az E-Group a szigorú előírásoknak megfelelő pénzügyi megoldást biztosít. A skálázható infrastruktúrának köszönhetően a rendszer csúcsidőben naponta akár 400 ezer tranzakciót tud kiszolgálni.
This site is registered on wpml.org as a development site.