Payment Gateway Megoldás

Payment Gateway megoldásunk lehetővé teszi a kártyás fizetések gyors lebonyolítását a kártyakibocsátó hálózatok és a bankok között.

Megbízható szoftvermegoldást hoztunk létre a különféle ISO 8583 szabványvariánsok összekötésére, amely lehetővé teszi a kártyás fizetés feldolgozását a fizikai vagy virtuális kártyahasználat esetén.

Termékünk támogatja az összes vonatkozó műveletet, úgy mint engedélyezés, vásárlás, visszatérítés, előzetes engedélyezés, készpénzfelvétel, egyenleg lekérdezés és tranzakciótörlés.

  • POS terminál vagy ATM kártyaelfogadási protokoll támogatása
  • Kártyaelfogadás webshopokhoz
  • Kommunikáció biztonságos fizetési protokollokkal
  • Pénzintézeten belüli kártyás tranzakciók integrálása

Alkalmazási területek

Megoldásaink

About Us Union Pay

Union Pay Magyarországon

Sikeres együttműködésünk a Union Pay kártyakibocsátóval és az OTP Bankkal 2011 óta tart. Payment gateway megoldásunk része a világ egyik legnagyobb kártyakibocsátója és Magyarország legnagyobb bankja közötti kártyás fizetési rendszernek.

A payment gateway biztosítja az üzenetkonverziót az elfogadói oldal és a UnionPay rendszerei között, szükségtelenné téve az elfogadói oldal rendszerének módosítását, ami költségmegtakarítást és gyorsabb bevezetést is eredményezett.

Szolgáltatásunkba integráltuk a Thales fizetésbiztonsági megoldását a PIN kódok titkosságának érdekében. Együttműködésünk magában foglalja a UnionPay gateway integrációt, támogatja a bevezetési és tanúsítvány-kibocsátási munkálatokat, valamint a szolgáltatási megállapodás (SLA) szerinti üzemeltetést (0-24 órás támogatás, 99,99%-os megbízhatóság).

This site is registered on wpml.org as a development site.