English

Payment Gateway Megoldás

Payment Gateway megoldásunk lehetővé teszi a kártyás fizetések gyors lebonyolítását a kártyakibocsátó hálózatok és a bankok között. A megoldás kommunikál a kártyaelfogadóval és a kártyakibocsátóval minden tranzakció-kezdeményezés esetén.

Egy megbízható szoftvermegoldást hoztunk létre a különféle ISO8583 szabványvariánsok összekötésére, amely lehetővé teszi a kártyás fizetés feldolgozását a fizikai vagy virtuális kártyahasználat esetén.

Termékünk támogatja az összes vonatkozó műveletet, mint az engedélyezés, vásárlás, visszatérítés, előzetes engedélyezés, készpénzfelvétel, egyenleg lekérdezés és visszavonás is.

  • POS terminál vagy ATM kártyaelfogadási protokoll támogatása
  • Kártyaelfogadás webshopokhoz
  • Kommunikáció biztonságos fizetési protokollokkal
  • Pénzintézeten belüli kártyás tranzakciók integrálása

Alkalmazási területek

Megoldásaink

About Us Union Pay

Union Pay Magyaroszágon

2011 óta virágzó partnerséget ápolunk a Union Pay kártyakibocsátóval és az OTP Bankkal. Payment gateway megoldásunk része a világ egyik legnagyobb kártyakibocsátója és Magyarország legnagyobb bankja közötti kártyás fizetési rendszerének.

A payment gateway biztosítja az üzenetkonverziót az elfogadói oldal és a UnionPay rendszerei között, így az elfogadói oldalon nincs szükség további testreszabására, ami költségmegtakarítást és gyorsabb bevezetést is eredményez.

Szolgáltatásunkba a Thales fizetésbiztonsági megoldását integráltuk a PIN kódok titkosságának érdekében.

Szolgáltatásunk magában foglalja a UnionPay gateway integrációt, és támogatja a bevezetési és tanúsítvány-kibocsátási munkálatokat, valamint a szolgáltatás SLA szerinti élesüzemi elérhetőséget (0-24-es támogatás, 99,99%-os megbízhatóság).