English

Közös innováció

Szenvedélyünk az innováció

Az innovációs együttműködés célja, hogy közösen ragadjuk meg az emberi találékonyságban és kreativitásban rejlő lehetőségeket és együtt dolgozzunk a siker érdekében. Mindig örömmel lépünk innovációs partnerségre, hiszen korábbi együttműködéseink számos kiemelkedő megoldást eredményeztek.

Termék vagy szolgáltatás fejlesztése kivásárlási céllal

Ügyfeleink igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk megvásárlásra. Valódi problémák megoldásához az adott területhez kapcsolódó szaktudásra és ügyfelünk adataira egyaránt támaszkodunk. A projekt indulása előtt ügyfeleinkkel közösen határozzuk meg a kivásárlási értéket, az átvételi kritériumokat, a projekt céljait, illetve a fő teljesítménymutatókat (KPI) az együttműködéshez.

Az E-Group biztosítja a technológiai szakértelmet és tapasztalatot, hozzáférést a megfelelő tudományos eredményekhez, továbbá a kutatási és fejlesztési infrastruktúrát a DATA, a TRUST és az XCHANGE területeken.
A hazai és nemzetközi tudományos élet aktív szereplőjeként cégünk bevált tudományos és kutató hálózattal rendelkezik. A velünk való együttműködés során Ön hozzáférést kap kiváló adattudósok, klinikusok, statisztikusok, matematikusok és közgazdászok, valamint ipari kutatólaboratóriumok és a legjobb hazai és nemzetközi egyetemek szakértőihez.

Egyedi ML algoritmusok és modellek

Az E-Group felkutatja a megfelelő gépi tanulási (ML) algoritmusokat és modelleket, amelyek illeszkednek az Ön igényeihez, lehetővé téve, hogy cége az igazi erősségeire fókuszálhasson.

Legyen szó bármilyen kihívásról, a meglévő infrastruktúránkra és mesterséges intelligencia szakértőinkre alapozva létrehozott modell megoldást kínál. Az adatok finomítását és tisztítását követően közösen alkotjuk meg és tanítjuk be a mélytanuló algoritmust, mely integrálható a már meglévő vagy akár a legújabb technológián alapuló rendszerekbe is.

Lab-To-Market

Az E-Group az egyik fő éllovasa az Európai Innovációs Ökoszisztéma (EIE) által támogatott Lab-To-Market (L2M), azaz a kutatástól a piacra lépésig tartó projekteknek. Együttműködésünk során közösen határozzuk meg az elérendő célt, melyhez biztosítjuk a technológiai tudást és szakértelmet, illetve iparági tapasztalataink alapján igény esetén további partnereket vonunk be.

Hozzáférést nyerhet nívós partneri hálózatunk, professzoraink, egyetemi kutatólaboratóriumaink szakértelméhez. Együtt megtaláljuk a megfelelő finanszírozási forrást, az E-Group hangolja össze a konzorcium munkáját, továbbá felel a teljes termék- vagy megoldásfejlesztésért.

Számos elismert intézettel és egyetemmel vagyunk szoros együttműködésben.

  • Gyógyszer-repozíciós megoldások
  • Értékesítési hatékonyságnövelés
  • Termelési és üzemeltetési költségcsökkentés
  • Régóta fennálló problémák újszerű megközelítése
  • Mesterséges intelligencia alapú támogatás kritikus infrastruktúrákhoz
  • Szolgáltatásoptimalizálási és útvonalkövetési megoldások
  • A hallás- vagy látássérült munkavállalók hatékonyságának növelése
  • Új online fizetési megoldások
  • Logisztika optimalizálása és tervezése
  • IoT vagy idősoros adatvezérelt döntéstámogató megoldások

Alkalmazási területek

Megoldásaink

News & Blog InnoHealth DataLake

GDPR-konform klinikai kutatási rendszer

Az Innohealth DataLake projekt fő célja egy olyan újszerű, komplex informatikai rendszer koncepciójának kidolgozása és megvalósítása, amely képes bármely típusú egészségügyi adat gyűjtésére, tárolására és elemzésére. Jelen esetben a Pécsi Tudományegyetem egészségügyi rendszereiben keletkező és kapcsolódó külső adatokra került kialakításra. A rendszer prototípusként is szolgálhat a hazai és regionális egészségügyi rendszerek számára.

Az InnoHealth DataLake alapvető képességeit az egészségügy jelenlegi és jövőbeli igényei szerint határoztuk meg, ideértve az adatgyűjtést (az adatok méretétől, típusától és forrásától függetlenül), az adattárolást és a legkorszerűbb analitikai módszerekkel és eszközökkel támogatott adatelemzést, ezáltal támogatva az egészségügyi szolgáltatásokat és a K+F+I tevékenységeket.