Közös innováció

Szenvedélyünk az innováció

Az innovációs együttműködés célja, hogy közösen ragadjuk meg az emberi találékonyságban és kreativitásban rejlő lehetőségeket és együtt dolgozzuk ki a technológiai megoldást a siker érdekében.

Mindig örömmel lépünk innovációs partnerségre, hiszen korábbi együttműködéseink számos kiemelkedő eredményhez vezettek. Három különböző együttműködési modellt kínálunk partnereinknek.

Termék vagy szolgáltatás fejlesztése kivásárlási céllal

Ügyfeleink igényeire szabott termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk megvásárlásra. A valódi problémák megoldásához az adott területhez kapcsolódó szaktudásra és ügyfelünk adataira egyaránt támaszkodunk. A projekt indulása előtt ügyfeleinkkel közösen határozzuk meg a kivásárlási értéket, az átvételi kritériumokat, a projekt céljait, illetve a fő teljesítménymutatókat (KPI).

Az E-Group biztosítja a technológiai szakértelmet és a tapasztalatot, a hozzáférést a megfelelő tudományos eredményekhez, továbbá a kutatási és fejlesztési infrastruktúrát a DATA, a TRUST és az XCHANGE területeken.

A hazai és nemzetközi tudományos élet aktív szereplőjeként cégünk kipróbált tudományos kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A velünk való együttműködés során kiváló adattudósok, gyakorló orvosok, statisztikusok, matematikusok és közgazdászok, valamint ipari kutatólaboratóriumok és a legjobb hazai és nemzetközi egyetemek szakértőinek eredményeit osztjuk meg ügyfeleinkkel.

Egyedi ML algoritmusok és modellek

Ebben az együttműködési formában meglévő infrastruktúránkra alapozott és mesterséges intelligencia szakértőink segítségével létrehozott megoldást kínálunk.

Az adatok finomítását és tisztítását követően közösen alkotjuk meg és tanítjuk be a mélytanuló algoritmust, mely integrálható a már meglévő vagy akár a legújabb technológián alapuló rendszerekbe is.

Az E-Group felkutatja a megfelelő gépi tanulási (ML) algoritmusokat és modelleket, lehetővé téve, hogy a vállalkozás az igazi erősségeire fókuszálhasson.

Lab-To-Market

Az E-Group az egyik éllovasa az Európai Innovációs Ökoszisztéma (EIE) által támogatott Lab-To-Market (L2M), azaz a kutatástól a piacra lépésig tartó projekteknek.Együttműködésünk során közösen határozzuk meg az elérendő célt, melyhez biztosítjuk a technológiai tudást és szakértelmet, illetve iparági tapasztalataink alapján igény esetén további partnereket vonunk be.

Ügyfeleinkkel megosztjuk nívós partneri hálózatunk, professzoraink, egyetemi kutatólaboratóriumaink eredményeit. Közösen kutatjuk fel a megfelelő finanszírozási forrást. A konzorcium munkáját az E-Group hangolja össze, továbbá felel a termék vagy technológiai megoldás teljes fejlesztési folyamatáért.

E-Group Data Trust Industry Lab
Az E-Group megalakulása óta különös figyelmet szentel az egyetemekkel való együttműködéseknek. Már 2001-ben létrehozta a maihoz igen hasonló keretek között működő első kutatási műhelyét, az E-Group Data & Trust labort.

Kiváló hazai és külföldi egyetemekkel állunk kapcsolatban. Örömmel teremtünk lehetőséget egyetimstáknak, PhD hallgatóknak, oktatóknak, hogy valós termékeken, valós problémákon dolgozzanak és közösen érjünk el kézzel fogható eredményeket : valódi termék , új publikáció jöjjön létre, ne pusztán módszertan vagy elmélet kidolgozására kerüljön sor. Közös feladataink között szerepel a technológiai kutatás és tervezés, algoritmusok fejlesztése, tesztelése, POC készítése, validálása, valamint piacra lépést előkészítő munkálatok is.
E-Group Data Trust Industry Lab
Az E-Group megalakulása óta különös figyelmet szentel az egyetemekkel való együttműködéseknek. Már 2001-ben létrehozta a maihoz igen hasonló keretek között működő első kutatási műhelyét, az E-Group Data & Trust labort.

Kiváló hazai és külföldi egyetemekkel állunk kapcsolatban. Örömmel teremtünk lehetőséget egyetimstáknak, PhD hallgatóknak, oktatóknak, hogy valós termékeken, valós problémákon dolgozzanak és közösen érjünk el kézzel fogható eredményeket: valódi termék, új publikáció jöjjön létre, ne pusztán módszertan vagy elmélet kidolgozására kerüljön sor.

Közös feladataink között szerepel a technológiai kutatás és tervezés, algoritmusok fejlesztése, tesztelése, POC készítése, validálása, valamint piacra lépést előkészítő munkálatok is.

Számos elismert intézettel és egyetemmel vagyunk szoros együttműködésben.

  • Gyógyszer-repozíciós megoldások
  • Értékesítési hatékonyságnövelés
  • Termelési és üzemeltetési költségcsökkentés
  • Régóta fennálló problémák újszerű megközelítése
  • Kritikus infrastrukturák mesterséges intelligencia alapú támogatása
  • Szolgáltatásoptimalizálási és útvonalkövetési megoldások
  • Új online fizetési megoldások
  • Logisztika optimalizálása és tervezése
  • IoT vagy idősoros adatvezérelt döntéstámogató megoldások

Alkalmazási területek

Megoldásaink

News & Blog InnoHealth DataLake

GDPR-konform klinikai kutatási rendszer

Az Innohealth DataLake (IHDL) projekt fő célja egy olyan újszerű, komplex informatikai rendszer koncepciójának kidolgozása és megvalósítása, ami képes bármely típusú egészségügyi adat gyűjtésére, tárolására és elemzésére. a Pécsi Tudományegyetem egészségügyi rendszereiben keletkező és az ahhoz kapcsolódó külső adatok felhasználásával. A rendszer mintaként is szolgálhat a hazai és a regionális egészségügyi rendszerek számára.

Az adattó képességeit az egészségügy jelenlegi és jövőbeli igényei szerint határoztuk meg, ideértve az adatgyűjtést (az adatok méretétől, típusától és forrásától függetlenül), az adattárolást és az legkorszerűbb analitikai módszerekkel és eszközökkel támogatott adatelemzést, ezáltal támogatva az egészségügyi szolgáltatásokat és a K + F + I tevékenységeket.
This site is registered on wpml.org as a development site.