Alapítóink

Kuthy Antal

Alapító-vezérigazgató
 • Budapesti Műszaki Egyetem, Villamosmérnöki és Informatikai Kar – MSc, első informatikai osztály (1988-1993), szakdolgozat: ML, speech recognition és NLP technológiákból, IBM ösztöndíjas, Heidelberg – Tangora beszédfelismerő rendszer
 • Pro Scientia Aranyérem – Első hely, OTDK, informatikai mérnök szekciói
 • Kutatási és diákcsereprogram informatikai tudományok területen, NTT Research, Tokió, Japán / Tenntech, Egyesült Államok
 • EIPOS Institute (DT), Németország – posztgraduális program
 • FCO Chevening (Nagy-Britannia Külügyminisztériumának Ösztöndíprogramja), UCL, London, Egyesült Királyság – MSc pénzügy-gazdaságtan ösztöndíjprogram, szakdolgozat játék/aukcióelméletből
Friss diplomásként 1993-ban osztálytársával, egyben jó barátjával, Nagy Andrással együtt megalapítják az E-Groupot. Egy időre Hong Kongba költözik, ahol kiépíti az E-Group keleti jelenlétét az E-Group Ázsia és E-Group Vietnám létrehozásával. Amióta visszatért Budapestre, küldetésének érzi, hogy az E-Groupot magasabb szintre juttassa.

Vezérigazgatóként a üzleti stratégiáért, az innovációért, az értékesítésért, és az üzletfejlesztésért felelős, és ő az „adatból tudást hitelesen” misszió legfőbb képviselője. Proaktív hozzáállásával és felbecsülhetetlen piaci ismereteivel új co-innovációs lehetőségekre ösztönöz, és sikeresen támogatja a lab-to-market modellek kidolgozását egyetemek és ipari szereplők bevonásával.

Mint egykori öttusázó reggelente szereti futással indítani a napot. Szívesen találkozik okos és érdekes emberekkel, és teázik kedvenc kínai porcelánkészletéből. Esténként elsősorban három fia köti le az energiáit.

Nagy András

Alapító, fejlesztési igazgató
 • Budapesti Műszaki Egyetem, Villamosmérnöki és Informatikai Kar – MSc, szakdolgozat: ML, speech recognition és NLP technológiákból, IBM Watson, Heidelberg
 • Kriptográfia, neurális hálózatok, digitális aláírás, NLP és PKI technológiák tanulmányozása
 • Certified Information Systems Auditor (CISA) megszerzése
 • Chief architect és szakmai vezető a Távszem és a KONTAKT projektekben
 • Délkelet-ázsiai állami digitális hitelesítési szolgáltatás kialakítása
 • E-közigazgatás (KAÜ, magyar állami digitális hitelesítési szolgáltatás) technológiai tervezése és kivitelezése
 • IHDL projekt teljeskörű technológiai és implementációs irányítása
Friss diplomásként 1993-ban osztálytársával, egyben jó barátjával, Kuthy Antallal együtt megalapítják az E-Groupot. ​​

András a kezdetektől fogva meghatározó szerepet tölt be az E-Group termék- és technológiai portfoliójának felépítésében és irányításában. Széleskörű technológiai és deep tech ismeretei – az alkalmazott kriptográfiától a kritikus infrastruktúrákig, a régi rendszerektől a modern adatmodellezésen át a mesterséges intelligenciával támogatott SmartData megoldásokig – a fejlesztési csapat inspiráló vezetőjévé teszik.

Fejlesztési igazgatóként András képviseli a mérnöki és pragmatikus gondolkodást, irányítja a megvalósítási csapatot, és biztosítja, hogy minden egyes projektnél a megfelelő technikai megközelítést alkalmazzák. Kiemelkedő matematikai ismereteit kihasználva különösen jól ért a komplex problémák megoldásához, a kihívást jelentő mérnöki feladatok vezetéséhez és az alapvető fontosságú innovációs folyamatok támogatásához.

Szenvedélye a hoki és a főzés, amit már számos céges rendezvényen is bizonyított. Két tehetséges fia mindig naprakészen tartja a feltörekvő technológiák terén.

This site is registered on wpml.org as a development site.