Trust | Xchange | Data

Digitális innovációval alakítjuk a FinTech, HealthTech, GovTech és SpaceTech adatalapú jövőjét TRUST, XCHANGE és DATA termékeinkben rejlő kiválóságunkkal.

Trust

Minden üzlet alapja a bizalom. Azonosítási, aláírási és digitális hitelesítési platformok széles skáláját, valamint egyedülálló adatmegosztási és -kezelési ökoszisztémát kínálunk.

TUDJON MEG TÖBBET!
Xchange

Az emberi lét alapja a hatékony információcsere. Banki és kommunikációs megoldásaink ehhez nyújtanak kiemelkedő segítséget.

TUDJON MEG TÖBBET!
Data

Az univerzum: adat. Az adattudomány terén elért kiemelkedő eredményeink a deep tech technológiáktól egészen az adatvizualizációs megoldásainkig támogatják ügyfeleinket üzleti céljaik megvalósításában.

TUDJON MEG TÖBBET!
Szolgáltatásaink

Az Ön sikere az E-Group szolgáltatásainak küldetése. Technológiaorientált tudományos és innovációs csapatunk töretlen lelkesedéssel dolgozik az ügyfeleink számára nyújtható legjobb megoldás megvalósításán.

TUDJON MEG TÖBBET!

Trust | Xchange | Data

Digitális innovációval alakítjuk a FinTech, HealthTech, GovTech és SpaceTech adatalapú jövőjét a TRUST, XCHANGE és DATA termékeinkben rejlő kiválóságunkkal.

A hatékonyság kulcsfontosságú a pénzügyekben. Az E-Group megbízható és biztonságos megoldásai fejlett technológiát nyújtanak, hogy megrendelőink zökkenőmentesen tudják kiszolgálni vállalati ügyfeleiket és hatékonyabb vevőszolgálati folyamatok jöhessenek létre. Megoldásaink segítségével ügyfeleink maximálisan ki tudják használni az adataikban rejlő lehetőségeket: komplex elemzések és BI riportok segítségével növelhető az eredményesség és hiteles előrejelzések válnak azonnal elérhetővé.
Az adat életet ment. Az adatvezérelt deep tech megoldások szakértőjeként a klinikai kutatás és fejlesztés előremozdításáért dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a nemzetgazdaság erősítése mellett: innovatív és piacképes termékeink hozzájárulnak az egészségügyi rendszer hatékonyságának növeléséhez.
A GovTech megoldások csak hiteles forrásokon alapulhatnak. Korszerű és tanúsított innovatív termékeink az adatokban rejlő kiaknázatlan lehetőségek révén közelebb hozzák a kormányzati, a hatósági és az adminisztratív felületeket az állampolgárokhoz és segítséget nyújtanak a megalapozott döntéshozatalhoz.
Az űrtechnológia örök kaland. Új alkalmazási területeken állítjuk kihívások elé adatvezérelt, adatátviteli és titkosítási megoldásainkat.

Hírek és Blog

Kiemelt referenciáink