Data IS

Data
Információ
Tudás
Bölcsesség

Az univerzum: adat. Az adattudomány terén elért kiemelkedő eredményeink szavatolják a deep tech technológiáktól egészen az adatvizualizációs megoldásainkig ügyfeleink üzleti céljainak megvalósítását.

Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
A sejtek teljes működését szimuláló modellek megvalósítását – amelyek a sejtben lévő minden alkotóelem, gén és molekula integrált működését magyarázzák – a rendszerbiológia „végső céljának” és „a 21. század egyik legnagyobb kihívásának” nevezik.
The Federated AI Learning Platform (FedX) utilizes a technique which trains machine learning algorithms across multiple decentralized servers without sharing their data. By using the FedX, you get a secure and fast access to the data, while preserving privacy and gaining useful insights.
Federated cloud-edge AI continuum based on privacy preserving and federated computing elements.

In other words: AI/Knowledge processing layer over the cloud-edge infrastructure capabilities.
This site is registered on wpml.org as a development site.