EnergyTech

EnergyTech is for a sustainably and living planet. With our knowledge in artificial intelligence and our excellence in deep tech data we will work on solutions reducing the unnecessary energy consumption and we will give insights to our industrial partners what is the suitable renewable energy in the given moment.

Fejlett adatökoszisztémánk és az adattudományi szolgáltatásaink által vezérelt, komplex predikciós technológiai platformunk lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a legkülönbözőbb adatforrásokból horizontálisan és vertikálisan skálázott, bővíthető, strukturált vagy strukturálatlan adatokat alakítsanak át és hasznosítsanak. Komplex elemzéseink és BI-riportjaink által mélyebb szinten értheti meg vállalkozása működését.
Az online társadalom fókusza a hiteles digitális azonosítás felé tolódott el. Ez nemcsak a pénzmosás elleni küzdelem szempontjából kritikus, hanem javítja az ügyfélélményt is, nem mellesleg időt és pénzt takarít meg a vállalatoknak.

Digital Identity termékcsaládunk nemcsak a személyazonossággal kapcsolatos adatok hiteles gyűjtéséért felelős, de adatbeolvasással, elektronikus aláírással és azonosító-föderációs szolgáltatásokkal is támogathatja a különböző online űrlapok és igénylések teljes körű lebonyolítását.
Az érintkezésmentes ügyintézés és a folyamatoptimalizáció kulcsfontosságú minden vállalkozás számára. Saját infrastruktúrára épülő, skálázható, többféle eszközről elérhető, innovatív videókommunikációs eszközzel rendelkező komplex digitális ügyfélszolgálati megoldásunk számtalan lehetőséget biztosít ügyfeleink számára.
A reData.me platform egy egyszerű és ingyenes csatlakozást szolgáltató piactér a személyes adatok megosztására és hasznosítására. A platform biztonságos, hitelesített és jóváhagyott adatközvetítést biztosít.

Úttörő szolgáltatásként független adatpiacot hozunk létre, mely jogkövető környezetben, elkötelezetten segíti az átlátható adatkereskedelemet.
Az innováció számunkra mindig gyümölcsöző együttműködést jelentett inspiráló ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A közös innováció során megosztjuk kiemelkedő technológiai tudású szakembereink és deep tech mérnökeink eredményeit, valamint iparági tapasztalatainkat.

Az E-Group három innovációs megközelítéssel támogatja partnerei versenyelőnyét és üzleti növekedését.
Egyre gyorsuló digitális világunkban minden szervezet számára elengedhetetlen, hogy olyan hitelt érdemlő partnerrel működjön együtt, aki dinamikus és megbízható szoftverfejlesztést nyújt a valós üzleti kihívások megoldására.

Ügyfeleink egyedi igényeire szabott szoftvereket hozunk létre, maximalizálva a hatékonyságot és növelve a produktivitást, miközben innovációs potenciálunk lendületet adhat a fejlesztési folyamat minden egyes lépéséhez.
This site is registered on wpml.org as a development site.