Mit csinál az E-Group?

Digitális innovációval alakítjuk a FinTech, HealthTech, GovTech, EnergyTech és SpaceTech adatalapú jövőjét TRUST, XCHANGE és DATA termékeinkben megmutatkozó szakértelmünkkel.

Az E-Group tudomány- és innovációfókuszú, technológiára épülő tudásvállalat, amely méltán büszke az egyetemi gyökereire.

A FinTech, HealthTech, GovTech, EnergyTech és SpaceTech területeken megvalósított, sikeres hazai és nemzetközi projektjeink bizonyítják, hogy elkötelezettségünkkel és szakértelmünkkel kiemelkedő értéket teremtünk ügyfeleink és partnereink számára.

Adatból információt, információból tudást, tudásból bölcsességet nyerünk.

Kiemelkedő technológiai teljesítményre törekszünk a kreatívitás és a tudomány szellemében.

Az E-Group iparágspecifikus, szoftvermérnöki és adattudományi szakértelemmel szoftvertechnológiákat fejleszt és innovatív kutatásokban vesz részt. A biztonság és hitelesség elvei mentén megoldásaink az adatot nélkülözhetetlen tudássá alakítják. Az E-Group deep tech megoldásai és stabil kódbázisa alapozzák meg a sikerhez vezető utat: kutatástól a piacra lépésig; ötlettől a megvalósulásig; problémától a megoldásig.

Az Európai Innovációs Ökoszisztéma (EIE) aktív tagjaként számos kutatásfejlesztési és innovációs (K+F+I) projektben veszünk részt szoros együttműködésben kiváló egyetemekkel (SOTE, BME, ELTE, PTE), vezető vállalatokkal és pénzügyi intézményekkel. A valós üzleti igények szolgálatába állítjuk a legújabb tudományos-kutatási eredményeket. Saját kutatólaboratóriumai és elismert posztdoktori csapata támogatásával cégünk arra törekszik, hogy az adatokból származó tudás és bölcsesség segítségével egy jobb világot építsen.

Az adat a jövő KINCSE

Közel 30 éves tapasztalat

E-Group company-history

Alapítóink

Alapítóink

Kiemelt referenciáink

Tanúsítványok és tagságok

This site is registered on wpml.org as a development site.