English

Mit csinál az E-Group?

Digitális innovációval alakítjuk a FinTech, HealthTech, GovTech és SpaceTech adatalapú jövőjét a TRUST, XCHANGE és DATA termékeinkben rejlő kiválóságunkkal.

Az E-Group egy tudomány- és innovációfókuszú, technológiára épülő tudásvállalat, amely méltán büszke az egyetemi gyökereire.

A FinTech, HealthTech, GovTech és SpaceTech területeken megvalósított, sikeres hazai és nemzetközi projektjeink bizonyítják, hogy elkötelezettségünkkel és szakértelmünkkel kiemelkedő értéket teremtünk ügyfeleink és partnereink számára.

Adatból információt, információból tudást, tudásból bölcsességet nyerünk.

Mindig egy lépéssel többet.

Kiemelkedő tudományos teljesítményre törekszünk, kreatív szellemben, rendületlenül.

Az E-Group iparágspecifikus szakértelemmel alakítja át az adatot tudássá élvonalbeli szoftvertechnológiák, az adattudomány, valamint a biztonság és hitelesség elvei mentén. Az E-Groupban a megbízható kódbázis kiválóan ötvöződik a házon belüli technológiai és tudományos szakértelemmel, melynek révén a deep tech megoldások támogatják a kutatástól a piacra lépésig, az ötlettől a megvalósulásig, a problémától a megoldásig vezető utat.

Az Európai Innovációs Ökoszisztéma (EIE) aktív tagjaként számos kutatásfejlesztési és innovációs (K+F+I) projektben veszünk részt szoros együttműködésben különböző egyetemekkel (SOTE, BME, ELTE, PTE), globális vállalatokkal és pénzügyi intézményekkel a legújabb tudományos kutatási eredményeket használva fel valós üzleti igények kielégítésére. Saját kutatólaboratóriumai és posztdoktori egyéni kiválóságainak támogatásával cégünk arra törekszik, hogy az adatokból származó tudás és bölcsesség segítségével egy jobb világot építsen. Mindig egy lépéssel többet.

Az adat a jövő KINCSE

Több mint 25 éves tapasztalat

Alapítóink

Alapítóink

Kiemelt referenciáink

Tanúsítványok és tagságok