Kiváncsi mit ért el az E-Group egyetlen hónap leforgása alatt?

November 12.-én részt vettünk az IPCEI egy ún. matchmaking rendezvényén az ITM jóvoltából, ahol többek között számtalan, felettébb bíztató együttműködés indult útjára:

  • 14 új kölcsönös, komoly üzleti érdeklődés rangos európai cégekkel (olyanokkal mint, egy francia multinacionális informatikai szolgáltató és tanácsadó vállalat, úttörő a szén-dioxid-mentesítési szolgáltatások és termékek terén, több mint évi 11 md EUR bevétellel; egy 77 milliárd EUR éves bevételt is meghaladó tekintélyes német gyökerű multinacionális mérnöki és technológiai vállalat; Lengyelország egyik legpatinásabb műszaki egyetemének vezetésével működő information-systems-engineering területre szakosodott konzorciuma).
  • 7 előkészítési fázisban lévő együttműködési javaslat
  • 5 már folyamatban lévő együttműködési szándéknyilatkozat
  • 3 signed declaration of intent

Mi a titkunk?

Van egy úttörő termékünk, a FedLab-X, ami egy innovatív ún. federated learning platform, mely egy tudás-federálási technológia heterogén, földrajzi- és céghatárokon is átívelő adathalmazokon alkalmazható egyedülálló megoldás. Ennek köszönhetően a FedLab-X és az E-Group kulcsfontosságú deep-tech partnerként jelent meg az EU stratégiai programjában, az IPCEI fórumon.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Ossza meg
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email
This site is registered on wpml.org as a development site.