English

Általános jelentkezés az E-Group-hoz

Szívesen csatlakoznál az E-Group csapatához? Beszélgessünk!

Az E-Group egy határozott jövőképű, gyorsan fejlődő és barátságos atmoszférájú innovatív szoftvercég, kiváló dinamikus szakértői csapattal az adatkezelés, az adatelemzés, a banki tranzakciók és az azonosítás terén. 1993-as alapítása óta komoly tapasztalatokat szerzett az egészségügyi, pénzügyi, energetikai, valamint a kormányzati szektorban teljesített sikeres projektjeinek köszönhetően. Az európai innovációs ökoszisztéma aktív tagjaként évről évre számos projektet vezet európai egyetemekkel, cégekkel és pénzügyi intézetekkel együtt azért, hogy a lehető legújabb tudományos eredményeket alkalmazza valós ügyféligények kielégítésére.

Folyamatosan keressük a tehetséges munkatársakat.

Pillanatnyilag nincs az elképzeléseidhez illő nyitott pozíciónk? Azért ismerjük meg egymást! Jelenkezz hozzánk, amennyiben szeretnél egy innovatív, dinamikusan fejlődő, kihívásokkal teli munkahelyen dolgozni, mely tele van fejlődési lehetőséggel.

Küldd el az önéletrajzodat és motivációs leveledet a hr@egroup.hu e-mail címre, és amennyiben olyan lehetőség nyílik, amely releváns lehet számodra, felvesszük veled a kapcsolatot.

Az állásra való jelentkezéssel Ön elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot.  

Ossza meg
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email